Måske det er på tide, at du kigger på en mere bæredygtig løsning, når det kommer til måden du opvarmer dit hus på.

Hvis du bor i et ældre hus, så er det meget muligt, at der anvendes en opvarmningsløsning, som ikke ligefrem rimer på bæredygtighed. Mange ældre boliger bliver nemlig opvarmet ved hjælp af et gasfyr, oliefyr eller ved hjælp af elvarme. Fælles for disse opvarmningsløsninger er, at man faktisk aldrig bruger disse løsninger i nyere byggerier. Der findes nemlig flere langt mere bæredygtige løsninger, som giver bedre mening at bruge i dag.

Generelt opfordres det for alle boligejere at skifte deres nuværende opvarmningsløsning ud med et mere energirigtigt alternativ, såfremt deres nuværende løsning ikke anvender vedvarende energi til at producere varme.

Her kan en opvarmingsløsning såsom varmepumper være en ideel løsning, når der skal kigges mere bæredygtigt.

 

Fremtidens bedste opvarmningsform

Faktisk så regnes varmepumper for at være én af fremtidens bedste opvarmningsformer. I områder, hvor det ikke er muligt at tilbyde fjernvarme, er en varmepumpe en oplagt mulighed for at få installeret en mere bæredygtig opvarmningform.

En luft til vand varmepumpe eller jordvarme er en fin alternativ løsning til fx et olie- eller gasfyr, og så er det en løsning, der er nem at installere og montere i en bolig.

Staten er faktisk en stor tiltaler af varmepumper, hvorfor de løbende kommer med tiltag, der har til hensigt at udbrede varmepumper endnu mere i Danmark som et led af den grønne omstilling. De tilbyder fx støttekroner til dem, der udskifter deres nuværende opvarmningsløsning med en varmepumpe. Når du installerer en varmepumpe i din bolig får du nemlig et tilskud fra Energistyrelsen.

 

Fordelene ved en varmepumpe

Udover, at varmepumpen bidrager til et mere “grønt” Danmark, så er der faktisk også flere fordele ved at installere en varmepumpe eller jordvarmeanlæg i din bolig.

En varmepumpe giver dig et bedre indeklima i din bolig, fordi den sørger for at cirkulere luften rundt i rummet og hele tiden skifte luften ud med ny frisk luft. Dermed undgår du, at der kommer til at være “luftlommer” i din bolig med gammel luft, der kan give gener i form af hovedpine eller andet.

Derudover kan en varmepumpe også give dig en stor besparelse på varmeregningen. Den kan faktisk give dig en besparelse på helt op mod 50 % af din nuværende regning – anfægtet af, hvilken varmepumpe, du vælger at få installeret.

 

Få installeret en varmepumpe hos Mariendal

Hos Mariendal – elinstallatør til private og erhverv finder du en række kompetente og professionelle medarbejdere, som er klar til at hjælpe dig med dit valg af varmepumpe. Derudover står de også klar til at installere og montere din varmepumpe i dit hus.

Gå en mere bæredygtig fremtid i møde og vær med til at hjælpe med den grønne omstilling i Danmark ved at skifte din nuværende opvarmningsløsning ud med den langt mere bæredygtige løsning: varmepumpen.