Rotter kan være søde kæledyr for nogen, men at have frie rotter rendende rundt i huset, er der ingen, der ønsker. Det er et irriterende og ulækkert problem at stå med. Derudover er det begrænset, hvor meget du selv kan gøre. Måske du har prøvet med et par fælder og lidt lokkende ost, men ikke kan finde ud af, hvor rotterne færdes og kommer ind. Rotter ødelægger din bolig og bringer smittefare. Derfor er det vigtigt at få dem bekæmpet så hurtigt som muligt, før de bliver sundhedsfarlige.

Hvorfor er de farlige?

Rotter gnaver sig gennem alt. Det er både vægge og elledninger, der er i fare, hvis du får rotter på besøg. Hvis der er mange rotter, kan de give meget store problemer, fordi de ødelægger din bolig eller din virksomhed. Derudover er rotter store smittebærer for mange forskellige sygdomme. Det kan hurtigt blive en stor smittefare, hvis der ikke bliver gjort noget ved rotteproblemet. Hvis du har en stor familie eller har en virksomhed med mange ansatte på et sted, hvor der er rotter, kan mange mennesker risikere at blive syge. Er der rotter i din virksomhed, kan de også ødelægge eller efterlade bakterier på varer, der bliver givet videre til kunderne. En rotte kan virke som et harmløst dyr at have boende, men det er bedre at reagere hurtigt, så du ikke pludselig står med en rottefamilie, der er flyttet ind i dit hjem.

Bekæmpelse

Du kan finde bekæmpelse af rotter her. Uanset om du ejer en virksomhed, et hus eller en lejlighed, hvor der er et skadedyrsproblem, kan du komme af med det. Du kan du få en gratis inspektion, hvor problemet bliver vurderet. Med elektroniske hjælpemidler kan der opdages og bekæmpes skadedyr. Der er tanke på miljøet og sundheden i din bolig. Derfor bliver der ikke brugt kemikalier. Bekæmpelse af rotter og andre skadedyr skal ske så effektivt som muligt. Det bliver hurtigt trættende, hvis rotterne kun forsvinder for en kort periode, før de kommer tilbage. Derfor kan du også få en skadedyrssikring, hvor der bliver udført en inspektion. Du får at vide, hvor der kan være risiko for skadedyr i din bygning og råd til at undgå dem. Uanset hvor i landet du bor, hvor stort problemet er og om du bor i en lille lejlighed eller ejer en stor virksomhed, kan du få hjælp til dit skadedyrsproblem.