Der er mange måder hvorpå du kan gøre din have unik og tilføje mange forskellige elementer for at skabe det perfekte uderum omkring dit hus.

Vi har samlet nogle forslag, som du kan benytte dig af, hvis du ønsker at få nogle lidt anderledes tilføjelser til din have.

Det kunne blandt andet være med tilføjelsen af højbede, et anneks eller plantning af træer, som er den edielle løsning for dig.

Det kunne også være at tilføje vand elementer i haven.

For findes der noget mere afslappende i haven en lyden af rindende vand?

Der er flere måder du kan få etableret rindende vand i haven. Det kan være du er så heldig at du bor tæt på havet eller lige ud til en sø. Alternativt kan du selv få installeret rindende vand i haven, enten via et vandløb, en havedam eller med et springvand.

Det kan være et omkostningsfyldt og stort indgreb i haven at få installeret en dam eller et vandløb.

Heldigvis findes der et alternativt til en dam og et vandløb i haven.

Du kan nemlig erhverve dig et springvand, som kan installeres flere steder i haven eller på din terrasse.

Få installeret et springvand i haven

Med et springvand kan du skabe et afslappende og unikt miljø i dine udeområder omkring dit hus.

Nogle vil også kalde et springvand for en vandfontæne og disse kan laves selv med lidt snilde og et par blomsterkrukker og en vandtilslutning.

Men hvis du ønsker en mere helstøbt løsning, ville et springvand i cortenstål måske være den løsning der passer bedst til dig og dine behov.

Et springvand i cortenstål kommer nemlig med et unikt nordisk design, der gør sig utrolig godt i de danske haver og matcher naturens farver, så du får en god kombination af nordisk design og dansk natur.

Samtidig får du et springvand der kan holde til vind og vejr og kan stå ude hele året rundt.

Sæt springvandet op som et flot monument på terrassen eller inkorporere det i et blomsterbed så det står flot mellem alle dine planter og bede ude i haven.

Når du tilføjer et springvand i haven, får du også et automatisk vandingselement, der vander planterne omkring springvandet, så de altid står flotte og frodige i din have.

Der er flere muligheder for at matche et springvand med de andre elementer i din have, for at skabe et flot helhedsindtryk i din baghave.

Mulighederne er mange når man skal indrette sin have og de andre udearealer omkring sit hus.

Du kan få springvand i forskellige størrelser og former, så de på bedste vis matcher dine ønsker og behov for rindende vand i din have.

Der findes også springvand der kan kobles til solceller for en mere energivenlig og miljørigtig løsning.

Der vil vi lade det være helt op til dig at vurdere hvad den bedste løsning for springvand i haven er.